Entreprenørskapsguide 101 | Uavhengig blogg




 “% 1 inspirasjon, 99% svette”

Thomas Edson

Edson betyr at tenking og planlegging ikke trenger å ta opp all din tid, fordi du vil oppdage mer kunnskap og erfaring under utførelse, snarere enn overveldende tenkning og planlegging. Gjennom de følgende artiklene prøvde vi å gi deg inspirasjon til å starte ditt nye prosjekt på de rette fotsporene, og vi venter på at du skal fortelle oss suksesshistorien din med oppstarten.

Det kan virke fristende, ettersom artiklene herfra og her forteller deg at du vil tjene millioner når du bygger oppstart og konverterer til entreprenørskap, så du må stille disse spørsmålene før noe og til og med finne de riktige svarene for dem.

Hvis du ikke har funnet en ide for en oppstart ennå, forklarer denne artikkelen noen teknikker som du kan finne dusinvis av ideer, ikke en eneste idé, husk det kinesiske ordtaket “Ikke gi meg en fisk, men lær meg å fiske.” Dette er det vi stolte på i artikkelen for å presentere for deg Noen måter å få inn mange ideer, ikke å komme opp med en bestemt ide og lukke døren for andre muligheter som ditt nye prosjekt kan være blant dem.

Det vil virke vanskelig hvis det nye prosjektet ditt og den gode ideen du fant ikke er helt relatert til spesialiteten din, for eksempel å designe en mobilapplikasjon for bloggere, mens prosjektet ditt er basert på en tjenesteapplikasjon du ikke er utvikler, og det blir vanskeligere å håndtere medlemmer av teamet ditt av utviklere og designere, så i denne artikkelen Tips som du bør være oppmerksom på for å sikre suksessen til prosjektet og god kommunikasjon mellom deg og teamet.

Hva om du vil bli en uavhengig gründer, du har et prosjekt som du kan takle på egen hånd, mange mennesker stoler på denne arbeidsstilen for å gi en konstant og økende inntektskilde over tid, hvis du vil bli som dem, er denne artikkelen noe for deg.

Innholdsmarkedsføring er en av de beste måtene å akselerere veksten i bedriften din og nå den største prosentandelen av målgruppen. Med denne guiden gir vi deg det du trenger, og fordelen med hver type innhold. Og hvordan du implementerer innholdsmarkedsføringsplanen din med et passende budsjett ved hjelp av mikrotjenester.

De fleste nyetablerere har ikke kontor eller arbeidsplass, og teammedlemmer foretrekker å jobbe hjemmefra og fritt, for å kvitte seg med tregheten som følge av å flytte mellom arbeidsplasser og hjem, og transportbelastning. Hvis du vil stole på denne metoden for å følge opp saken med teamet ditt, inneholder denne artikkelen viktige tips om hvordan du skal ansette Og følg laget eksternt.

En av de viktigste beslutningene som startups tar, er å definere profittmodellen, fordi den i stor grad påvirker lønningene til teammedlemmer, prosjektvekst og utvidelse, og mange andre ting. I denne artikkelen nevnte vi de mest populære modellene som ble brukt … og noen grunnleggende priser for å gjøre det lettere for deg å ta denne avgjørelsen.

Det som er særegent ved nye prosjekter er at de ikke etablerer seg for å forbli begynnende, men målet med nye prosjekter er å raskt utvikle seg til store kommersielle selskaper, så veksten av det nye prosjektet er en av konstantene du må ta hensyn til, ellers er ikke hele greien verdt å prøve. Fire viktige trinn for å få bedriften til å vokse raskere, sjekk den raskt.

En annen ting med nye prosjekter er at teknologien kontrollerer dem mye, så hvis du har de riktige verktøyene og ressursene, vil du ofte finne veien mellom konkurrentene, mange av disse verktøyene og ressursene er på nettet, men det er ikke gratis og noen ganger veldig dyrt, så vi valgte de viktigste gratis ressursene for at du skal kunne bygge Din oppstart.

Å ansette frilansere og teammedlemmene er standard i prosjektet ditt, så disse tipsene er rettet mot deg for å unngå mye trøbbel og mye bortkastet tid.

Det er ingen tvil om at det ikke er noen konstant ting i entreprenørskap, alle muligheter er til stede, hva som fungerer i ett prosjekt fungerer ikke for et annet prosjekt, og hva som lykkes med hundre prosjekter, det er en mulighet for at det ikke vil lykkes i prosjektet ditt, i denne artikkelen 6 prinsipper eller leksjoner du bør vite tidlig.

Jack Ma er eieren av det kinesiske imperiet Alibaba, historien hans er interessant og har mange leksjoner du kan lære på veien.

Steve Jobs-ikonet gjenklang fremdeles med design- og entreprenørskapets verden, 7 leksjoner fra grunnleggeren av Apple og Pixar som absolutt vil være til nytte for deg i din bedrift.

Peter Thiel nevner i sin bok “Zero to One” at den som konkurrerer er en taper, innovatøren har alltid kontroll over saker, så det å tenke utenfor boksen og skape nye ideer er viktige trekk for enhver grunnlegger, bli kjent med dem mer i løpet av denne artikkelen.

Hvis du vil organisere prosjektbudsjettet og få den nødvendige finansieringen, må du vite forskjellen mellom disse plattformene og hvordan du skal håndtere dem.

Nettstedet til din bedrift er en av de viktigste tingene du bør være oppmerksom på fra begynnelsen, her vil du finne de viktigste tipsene du må følge angående utformingen.

Ja, de fleste oppstart mislykkes, lær hvorfor, for ikke å gå samme vei.

I denne artikkelen samlet vi 50 viktige råd og i separate aspekter. Mange gründere vil ha litt inspirasjon og hjelp til å ta noen beslutninger. Råd knyttet til sysselsetting, tid, utdanning, prosjekt og mange flere .. Sjekk det ut, og du vil definitivt finne det nyttig.

Guiden er ikke ferdig ennå, så du finner ikke noe behov for å foreslå noen av ideene og emnene med entreprenørskap, og vi vil gjerne gi deg hjelp i fremtidige artikler. Vi vil legge til linkene deres også .. så følg med.

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post