Er entreprenørskap en erstatning for selvstendig næringsdrivende?

 Med spredningen av begrepet selvstendig næringsdrivende sterkt i vår arabiske verden begynte mange begreper å dukke opp, noen av dem kan lett forstås, og noen av dem trenger å bli lest litt før de blir fullstendig forstått.

Den uavhengige Frilanser Og gründer Egründer Det er et begrep som blir hørt mye, og noen mener at de er to sider av en enhetsmynt, men faktisk er det stor forskjell mellom dem.

Starter med hvem som er den uavhengige

Selvstendig næringsdrivende er den arbeidstakeren som bestemte seg for å jobbe for sin egen konto, vekk fra tilstedeværelsen av en leder som krever at han gjør oppgaver gjentatte ganger, eller ber ham om å jobbe i flere timer, det vil si kort sagt, han er den personen som administrerer seg selv.

Den uavhengige jobber for å få nok penger til å fremme sitt liv, og han ser etter prosjekter for å implementere dem hele tiden for å sikre at han får nok avkastning.

Metoden for å jobbe med prosjekter er forskjellig for uavhengige, noen får betalt for hele prosjektet, andre får betalt i henhold til antall timer på jobben, og til slutt faller de to metodene under navnet på den uavhengige eller gratis arbeidstakeren.

Gründer

Begrepet entreprenørskap er noe annerledes, ettersom en entreprenør er en person som bruker en mengde penger til å bygge lønnsomme prosjekter som vil komme ham økonomisk til gode.

Målet til gründeren til slutt er å tilby en vare / tjeneste og selge den for å belaste prisen og dra nytte av den for å utvide handelen og flytte den til et trygt tilfluktssted som garanterer ham fortjeneste selv mens han sover.

En gründer tenker alltid på å bygge en handel eller et arbeidsfelt som er større enn hans evner, men han elsker eventyr og søker alltid nye utfordringer, selv om de krever å forlate en av hans virksomheter som han grunnla, til slutt er den økonomiske avkastningen den avgjørende faktoren for ham.

Når blir en frilanser gründer?

Det er ikke mulig for en frilanser å enkelt bli en entreprenør, ettersom frilanseren alltid prøver å utvikle sine ferdigheter for å vinne et nytt utvalg av prosjekteiere for å jobbe mer og forbedre sin økonomiske tilstand.

Ferdighetene og prosjektverdien er noe nær viktigheten av den økonomiske avkastningen som frilanseren får fra prosjektet.

Når det gjelder entreprenøren, som vi nevnte tidligere, fokuserer han alltid på materielle forhold, så for at den uavhengige kan bli en entreprenør, må han forlate arbeidet med prosjekter for å endre verdiene han prøver å bevare.

Kan en gründer betraktes som uavhengig?

En gründer er mer eller mindre uavhengig fordi han også jobber for sin egen konto, men i motsetning til en frilanser trenger ikke en gründer å ansette seg selv.

Med andre ord, hvis gründeren for eksempel vil etablere et programvareselskap, og han er programmerer, bør han ikke være ansvarlig for å gjennomføre prosjekter fordi ansvaret som faller på ham er større enn å fokusere på å implementere dem.

Derfor trenger han å ansette frilansere for å styre energiene sine på en best mulig måte og oppnå økonomisk fortjeneste for å fullføre kontingenten.

Relaterte linkerDet avgjørende øyeblikket: Hvordan velger du det mest passende tilbudet for prosjektet ditt?

Hva er forholdet mellom en frilanser og en gründer?

Hva er forskjellen mellom en gründer og frilanser?

Frilanseren kan ansette andre frilansere til å implementere noen av de små prosjektene som kreves av ham, og legge igjen store prosjekter å jobbe med, men dette gjør ham ikke til en gründer så lenge han blander seg inn i mekanismen for å implementere arbeidet og til og med utfører det på egenhånd.

Ikke bare det, men spørsmålet om finansiell likviditet er grunnlaget, ettersom en frilanser kan jobbe i en periode på to måneder for å oppnå økonomiske avgifter, og dette er helt uforenlig med prinsippet til gründeren som prøver å gi økonomisk likviditet permanent.

Når det gjelder gründeren, ligger det ikke innenfor hans kompetanse å implementere prosjektet eller teknologiene som brukes.

Kjent Seth Godin – Han er forfatter, gründer og amerikansk høyttaler. Frilansere er som en gruppe mennesker som bytter arbeidstid for en sum penger. Entreprenører er etter hans syn de menneskene som tjener penger hele dagen og mens de sover.

Til slutt er det ikke nødvendig å følge noe navn bare fordi du liker det, dine ambisjoner og behov er hoved essensen i å velge veien du ønsker å gå.

Betydningen av disse merkelappene er begrenset til å forstå ansvaret som faller på deg hvis du velger å være uavhengig, eller oppgavene og jobbene du må gjøre hvis du velger veien til entreprenørskap.

Ikke glem å lytte til denne berikende podcasten for mer informasjon om selvstendig næringsdrivende og entreprenørskap.


Post a Comment (0)
Previous Post Next Post