For frilansere og gründere, hvordan kan du overvinne de store fallgruvene?

 Internett er fullt av motivasjonsvideoer, suksesshistorier eller noen bilder som prøver å begeistre beskueren ved å plante noen positive tanker her og der. Men så snart problemene starter, er disse bildene spredt, og du går inn i et stadium av tap eller tap av kontroll, spesielt hvis du er en av ninjaene til selvstendig næringsdrivende og entreprenørskap.

Det virkelige problemet er hovedsakelig i tankegangen og ikke i selve problemet, så tankegangen er hovednøkkelen til å overvinne ethvert hinder den står overfor.

Ta en prøve og gå fra den

I 1991 ble et barn – bare en jente på tre år – diagnostisert med blodkreft med 30% sjanse for at sykdommen ville ødelegge livet hennes. Etter at månedene gikk, begynte forskningen å utvikle seg mer og mer for å finne en behandling som eliminerer kreft av alle slag, men problemet var ikke cellegift, problemet var muligheten for å få det på grunn av dets sjeldenhet på den tiden.

Leger og informanter har søkt etter en kur i mange år, men uten å finne en fullstendig effektiv behandling, fordi fokuset var å finne en kur for alle typer denne ondartede sykdommen. Doktor Sidney Farber klarte endelig å gjøre et stort sprang på dette feltet, og dette spranget var ved å finne en kur mot leukemi.

Det Sydney faktisk gjorde, var å fokusere på en del av problemet og ikke problemet i sin helhet, da han søkte etter en effektiv måte å eliminere leukemi bare gjennom en gruppe kjemiske medisiner som til slutt førte til en effektiv behandling.

Denne behandlingen gjorde det også mulig for andre leger å finne en kur mot andre kreftformer, og det var det første trinnet som alle startet fra.

Jenta som ble diagnostisert med denne sykdommen ble helt kurert av den takket være det han ankom Sydney og takket være hans tankegang som arbeidet med å dele sykdommen. Leksjonen fra den forrige historien er behovet for å ta en liten prøve og jobbe med å løse den i begynnelsen fordi den definitivt vil åpne dører som ble stengt i begynnelsen.

Les også: I selvstendig næringsdrivende … Hvordan bli ikke byttbar?

Det er ingen magiske verktøy

Amazon begynte bare å selge bøker, mens de leverte hjem via nettbutikken deres, og etter at de mestret denne ferdigheten, begynte de å utvide seg litt etter litt for å nå en butikk som selger nesten alt på Internett.

Det var mulig for dette selskapet å tenke fra begynnelsen på hvordan man lager en nettbutikk for å selge produkter og levere dem hjem, men selskapet tok ideen om å fokusere på et lite utvalg for å lære av det, slik at de deretter kunne gå til mer avanserte stadier.

I forretningsadministrasjon brukes begrepet “liten til stor”, som er et svært effektivt konsept, og Amazon er et levende eksempel på suksessen til dette konseptet.

For frilansere og gründere, hvordan kan du overvinne de store fallgruvene?  (1)

Ideen er på bakken

Det forrige foredraget virker kanskje ikke relatert til hvordan man kan løse de store problemene som uavhengige eller gründer står overfor, spesielt siden de er noe fjernt fra dette feltet.

La oss ta for eksempel hvordan man blir profesjonell fotograf. Spørsmålet er alltid hvor du skal begynne?

Svaret er rett og slett å starte i det små, lære å ta et godt bilde av en bok på et bord, for eksempel, men ikke begrenset til, og gjenta denne prosessen en stund til du mestrer riktig måte å håndtere belysning på, kombinasjonen av farger i bildet, linjer og bøyninger.

Etter å ha trent en periode vil du kunne overføre denne erfaringen til større områder fordi du har blitt kjent nok på den beste måten å håndtere denne maskinen som var helt ny for deg for en stund siden.

Det samme er tilfelle i andre frilansfelt, hvis du vil lære å designe nettsteder, begynn først med å designe noen sideelementer som knapper, skrivebokser osv. For å finne deg selv i stand til å lage en komplett webside uten problemer.

Å forenkle ting i små deler er en mental øvelse som kan brukes på alle deler av arbeidslivet.

Alltid når du vil jobbe med et stort prosjekt, ikke se på det, fordi det vil frustrere deg og få deg til å føle deg under høyt trykk, men reduser det til enkle deler for å finne deg selv til slutt i stand til å oppnå det.

Og nå er det viktigste spørsmålet, hvordan kan man overvinne de store frilansgruvene? Svaret er enkelt, bare del det opp i små deler.

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post