Hvordan få eksperthjelp og påvirkere for oppstarten din?


 Begynnelsen på et fremvoksende prosjekt er vanskelig, ganske vanskelig, spesielt hvis det ikke er noen hjelp eller råd. De fleste gründere starter begynnelsen med spørsmålet her og der og ber om råd og hjelp, en av dem vet ikke hvordan de skal danne et profesjonelt team og tror på det han vil oppnå, en annen vet ikke hvordan Han markedsfører prosjektet sitt med et begrenset budsjett, og et annet kan ikke bestemme de beste profittmodellene for å starte arbeid, problemer og beslutninger som er for mange til å telle eller telle.

Faktisk, mange av de som ønsker å komme inn på feltet entreprenørskap, unngår saken bare på grunn av presset til å tenke på alle disse detaljene, så mange kloke gründere ty til å søke råd fra de som gikk foran dem i saker som dette. Noen får råd og begynner å jobbe, andre blir irriterende og spør selv uten å gjøre en innsats. Noe innsats i forskning og eksperiment.

Å spørre råd og spørre eksperter og påvirkere angående ditt nye prosjekt er ikke vanskelig, men det krever litt kontroll og planlegging, Hva burde du gjøre? Dette er hva vi vil dekke i de neste linjene

Bestem hvor du er nå

Det kan virke som om dette poenget er en selvfølge for en stund, men mange vet ikke nøyaktig hva de vil ha fra hjelp på grunn av dette punktet. Er du på tidspunktet for prosjektideen og ønsker å evaluere det fra noen eksperter og påvirkere på området, eller er du i fasen med å danne et team og ønsker spesifikke anbefalinger, eller spør du Anbefalinger for noen bøker som vil hjelpe deg på prosjektreisen. Bestem hvor du er i prosjektbyggingsreisen din, har du tatt noen skritt? Sitter du fremdeles på ditt sted og spør alle som passerer foran deg hvor er veien?

Ordne papirene dine og vet hva du har oppnådd, hvilket problem du vil løse eller hva du vil forbedre.

Hva slags eksperter og påvirkere er egnet å konsultere?

Dette er nok en feil som mange gjør, da han begynner å skrive til eieren av et slikt selskap uten å vite hva hans karakter eller vaner er, noen ganger finner han et innlegg til ham og kommenterer et spørsmål som ikke har noe med temaet å gjøre. Andre ganger svarer han til ham i en tweet med noen tullete ord som “Jeg vil bygge et selskap som ditt” og sånne ting.

Selv om det høres litt barnslig ut, har noen av dem en god ide om implementering, men hans entusiasme og beundring for den som spør ham, kan legge litt sky på hans logiske tenkning. Noen av disse ekspertene godtar det, og andre kan blokkere deg.

Så prøv å følge opp noen av menneskene du tror har muligheten til å gi råd og hjelp, velg de beste av dem, og fortsett til neste trinn.

Hvordan kommuniserer du med dem?

De fleste av disse påvirkerne og ekspertene har begrenset tid, så du kan oppdage at de har satt av visse tider for å motta råd eller råd, andre kan la døren stå åpen for å korrespondere med ham når som helst, men han vil svare deg når saken blir gitt til ham. Det viktige er at du i de fleste tilfeller ikke skal ta saken personlig, du har rett til å skrive til ham og be om hjelp, og han har rett til å svare på deg når som helst som passer ham.

Men for å sikre at det vil gå bra, les kontaktsiden som er gitt av eksperten / influencer på nettstedet hans eller på selskapets nettside, skriv en klar og ikke villedende tittel på meldingen, slik at den ikke kommer i spam-mappen, skriv aldri i meldingen jeg vil ha hjelp eller jeg vil be om råd Og står. Du kan skrive meldingen din og hva du vil ha i en detaljert og kort melding samtidig, dette vil spare deg og ha mye å ta og svare med meldinger, og du kan få det du vil ha i ett svar.

Hvordan ikke bli irriterende

Én melding er nok, og en påminnelse etter en passende periode med den første meldingen, hvis du ikke får svar, spar deg tid og prøv med en annen, ikke send personen til flere kontoer for deg, bare din personlige e-post eller oppstartspost, og skriv heller ikke til personen på alle kontoene. Viktigheten av saken for deg, så skriv til ham på kontoen han vanligvis er på, og kanskje hans personlige post vil være tilstrekkelig.

Forbered deg på det verste

Det verste som kan skje er at ingen som har bedt om deres hjelp, svarer eller sender deg, men la meg si deg at det ikke er noe problem, og det er alltid noen alternativer, hvis du vil ha råd, hvorfor spør du bare en person eller flere personer når du har muligheten til å spørre en stor gruppe mennesker og du er fri Velg de beste alternativene selv.

Du kan, selvfølgelig, fordi det er mange spørsmål og svar-nettsteder og diskusjoner på nettet, kanskje den mest berømte araberen er I / O, entreprenørskapssamfunnet alene inneholder 11 000 følgere, og selvstendig næringsdrivende inneholder 12 000 følgere, helt sikkert vil du finne noen av dem som svarer på deg eller diskuterer problemet ditt. Nettstedet til Hsoub Academy inneholder også en seksjon for spørsmål. Du kan stille spørsmål du vil i klassifiseringen av spørsmål om entreprenørskap, og du vil finne noen som kan hjelpe deg.

Oppsummert, hvis du vil spørre eller søke råd om noe, kan du prøve å estimere tiden til personen som spør ham og være direkte og tydelig, gjør undersøkelsene dine godt og så spør hvem du vil, hvis du tror det er vanskelig å nå dem, kan du prøve spørsmålene og svarssidene for å få detaljerte svar og mange tips om Ditt problem eller din henvendelse.

Skrevet i: Oppstart for 5 år siden

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post