Hvorfor trenger du å ansette en innholdsskaper?

 



Innholdsmarkedsføring er et av de mest brukte verktøyene hvis spredning og betydning akselererer med den digitale utvidelsen nå, så din digitale tilstedeværelse er nært knyttet til mengden og kvaliteten på innholdet du gir til målmarkedet, verdien av innholdet ligger i det faktum at det er underholdende, påvirker de ubevisste beslutningene til forbrukeren, det retter seg sterkt mot følelser mer enn Logikk og overtalelse.

Med den økende betydningen av innholdsmarkedsføring øker etterspørselen etter en profesjonell innholdsskaper, enten det er tekstforfatter, profesjonell innholdsforfatter, infografisk designer eller presentasjonsvideodesigner, hvorfor trenger du å ansette ham og hva er fordelen du og oppstarten din kan få ved å ansette dem? Vi svarer på dette spørsmålet i de neste linjene.

La oss i begynnelsen avklare noen av forskjellene mellom spesialiserte innholdsforfattere og profesjonelle tekstforfattere, ettersom mange kan forvirre dem og tro at de bare er dyktige forfattere som vil utføre formålet og skape innholdet du vil øke bevisstheten om massene i selskapet ditt og dets tilstedeværelse i markedet og øke andelen av salg.

Forskjellen mellom en innholdsforfatter og en profesjonell tekstforfatter?

En spesialisert innholdsforfatter er en forfatter som bestemte seg for å forfølge en karriere i et felt og skrive i det, ofte er han spesialist og jobber innen et av feltene som (programmering / design / markedsføring / … etc.), og han drar nytte av sin erfaring innen dette feltet med å skrive innhold relatert til selskaper og institusjoner som trenger innhold av høy kvalitet skrevet av Eksperter, den spesialiserte innholdsforfatteren vises her som det beste alternativet, og deres ansettelsespriser er relativt dyre fordi du velger en pålitelig person som vil få artiklene til å slå og vil nå et stort antall av målgruppen din.

Tekstforfatter, derimot, spesialiserer seg i yrket målrettet skriving, da han studerer kategorien som tjenestene eller produktene dine retter seg mot, studerer også målene og oppdraget til din bedrift og skaper innhold som forbinder de to partene og skaper verdi for dem begge (selskapet – forbrukeren). Historiefortelling, lidenskap for data og testing av forskjellige innholdsstykker for å oppnå de høyeste resultatene.

Hvorfor trenger oppstart og bedrifter å ansette innholdsskapere?

Begge kan kalles “innholdsskapere”, spesielt hvis de har noen ekstra ferdigheter som å designe destinasjonssider, designe infografikk og så videre, men den grunnleggende ferdigheten som de er avhengige av er å “skrive” fordi alt annet innhold, enten det er lyd eller visuelt, avhenger hovedsakelig av teksten som er utarbeidet med kvalitet og håndverk. . Du kan ganske enkelt ansette en innholdsskaper for å:

  • Skriv detaljerte artikler og casestudier for firmaets blogg.
  • Skrive infografisk innhold – og designe det (noen ganger).
  • Skrive et videoskript – og designe det (noen ganger).
  • Skrive grunnleggende nettsider (om selskapet – kontakt oss – hvem vi er – salgssider).

Dette er hva han kan lage fra innholdet for din bedrift og din virksomhet, men å ansette en innholdsmaker er mye mer enn det.

Content Writer - Frilans

Live interaktiv oppretting av innhold

Hver innholdsmaker vet forskjellen mellom “vedvarende innhold.” EvergreenDet “nå populære” innholdet Trender“En dyktig innholdsmaker kan bestemme hvilket som er bedre for å oppnå bedriftens markedsføringsmål. Imidlertid er det uvurderlig å bruke den første typen innhold, siden innholdsmakeren forbereder innhold som ikke er relatert til en bestemt anledning, men som er gjenstand for deling og interaksjon hver gang det presenteres på nytt for publikum. Det vil si at du bruker den en gang, og innholdet det skaper blir ditt for alltid.

Markedsføring av bedriftsidentiteten til den største målgruppen på mer enn én måte

Innholdsmarkedsføring er en langsiktig teknologi, hvert innlegg, infografikk eller presentasjonsvideo som bruker en innholdsmaker for å forberede den, øker sjansen for at bedriftens markedsføringsidentitet når den største målgruppen, jo mer underholdende og interessant innhold markedsføres til deg på en ikke-presserende måte, jo bedre, innholdet relatert til din virksomhet og nyttig på samme måte Tid for målgruppen din er innholdet du bør leie en passende “content maker” for å lage for deg.

Øk antall salg og overføringer

Godt markedsføringsinnhold er innholdet som resulterer i den største mengden konverteringer, enten du registrerer deg hos tjenesten din eller forbrukeren gjør en spesifikk handling til fordel for din bedrift, for eksempel å registrere seg på adresselisten eller indikere at selskapet er ledende på dette feltet, og dette kan ikke oppnås uten innhold av høy kvalitet som konverterer den besøkende på en enkel måte til en forbruker og bruker av produktene dine. Eller dine tjenester.

Hev nettstedets rangering i søkemotorer

Godt innhold er også det som øker lenkene som peker nettstedet ditt til andre nettsteder, ved å fokusere innholdsskaperen på å bruke de aktuelle nøkkelordene og forberede innholdet på en referansemåte som enkeltpersoner og andre selskaper ikke kan ignorere verdien og deretter henvise til det for sin store fordel.

Å bygge offentlig bevissthet om firmaets identitet er nå nødvendig for å nå størst mulig antall målgrupper, i tillegg til å øke antall konverteringer fra salg, opptak osv. Er viktig for å øke fortjenesten. Innholdsmarkedsføring har blitt allestedsnærværende. Hvis du tenker på å ansette en dyktig innholdsmaker for å forberede den, må du sørge for at konkurrentene dine har gjort Det handler ikke om i dag eller i går, men fra begynnelsen av deres tilstedeværelse i markedet. Hva med deg?


Post a Comment (0)
Previous Post Next Post